Jak správně převést blog na nový hosting, aby se zobrazily obrázky v dobrém rozlišení?

Vyřešeno124 zhlédnutíWebhostingBlogger import blogu migrace blogu
0

Dobrý den,

cca před měsícem jsem si u vás koupila hosting a doménu. Měla jsem 3 roky blog zdarma u společnosti Blogger. Podle návodu, který jsem našla na internetu, jsem pomocí migračního plug inu Blogger Importer importovala obsah svého starého Blogger blogu do nového WordPress blogu. Články se přenesly dobře, nejprve jsem měla radost. Pak jsem ale zjistila, že se špatně importovaly obrázky. V článcích se zobrazují rozostřené, v malém rozlišení. Teprve až když na obrázek kliknu, zobrazí se na samostatné stránce v plném rozlišení. Pár článků jsem tedy předělala ručně ve WP editoru a nahrála obrázky znovu. Ty se již zobrazují skvěle, ale manuální přehrávání všech obrázků je neskutečně pracné a zdlouhavé. Napadlo mě se tedy zeptat zde vás, zda s tímto nemáte zkušenosti? Je nějaký plug in pro lepší importování stávajícího obsahu z Blogger stránek tak, aby se obrázky zobrazily v původním kvalitním rozlišení? Poradíte mi, jak na to? Mám použít jiný plug in? Existuje nějaký plug in pro správné nahrání obrázků ze starých článků? Byla bych vám velmi vděčná.

Přikládám obrázky, abyste lépe viděli, co myslím. Po importu starého blogu jsou tedy obrázky rozostřené – viz druhý výstřižek. Když jsem je přehrála ručně, už se zobrazují pěkně, viz první výstřižek. Staré články importované do WordPress vypadají po rozkliknutí editoru WP bohužel takto – viz třetí výstřižek.

Mockrát děkuji za rady.

Krásný den,
MK

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 1. 3. 2024
0
93.00K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Vlákno nyní uzavírám z důvodu neaktivity. V případě potřeby založte nový dotaz nebo nás kontaktujte pomocí kontaktního formuláře.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 1. 3. 2024
0
93.00K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

obávám se, že z naší strany s tímto žádné zkušenosti nemáme. Váš dotaz jsem publikoval, možná Vám poradí někdo z ostatních návštěvníků fóra.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 odznačil odpověď jako nejlepší 1. 3. 2024