Kompletní pád webu po „bezproblémovém převodu“ z jiného hostingu a připojení zpět k wordpressu

Vyřešeno36 zhlédnutíRedakční systémy
0

Dobrý den,

ráda bych se zeptala jednak, jak funguje zdejší 24/7 podpora, protože jsem tento dotaz pokládala více než před pěti hodinami a je bez odezvy a druhak prosím o odpověď na mojí otázku níže, protože vícedenní výpadek webu jsem u tzv. bezproblémového převodu domény z jiného hostingu vážně nečekala:(

Koupila jsem si u vás hosting a vybrala si bezproblémový převod domény a hostingu. Web byl převeden bez problémů, ale přestalo mi fungovat wordpressové rozhraní. Podle návodu jsme tedy do wedosu nainstalovali wordpress, avšak po přihlášení do webu mi celý web zmizel a i wordpress se tváří, jako bych v něm byla poprvé. Prosím o pomoc. Překvapilo mě, že součástí bezproblémového převodu zjevně není velmi problémová část, kterou si klient musí řešit sám – propojení zpět k wordpressu.

Děkuji,

Adamčíková

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 23. 4. 2024
0
92.25K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

podpora 24/7 funguje, ale některé problémy, včetně migrací od konkurence, řeší specializovaná oddělení s běžnou pracovní dobou.

Požadavek je momentálně na oddělení CMS, k urychlení vyřízení aktivujte dočasný FTP přístup pro podporu podle tohoto návodu a dejte vědět.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 23. 4. 2024