Let’s encrypt na domene s aliasem

Vyřešeno297 zhlédnutíDomény
0

Dobrý den,
mám problém s nastavením certoše pro checkout.sohai.app. Je to III. level domain je alias a na směruji z cloudflare dns do wedosu.
S http web funguje a pres checkout.sohai.app se dostanu na wedos. Nicméně potřebuju https a chtěl jsem si vygenerovat certifikát Let’s encrypt. Nicméně pro alias checkout.sohai.app nemužu to udělat nemůžu.
Jediným řešením, které vidím tak je přesunout dns sohai.app na wedos, což nechci. Zkoušel jsem se dívat na dnssec, ale myslím, že mi to v mojí situaci nepomůže.
Co můžu udělat?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 8. 11. 2022
0
93.00K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

pro vygenerování certifikátu by mělo stačit nasměrovat doménu na webhosting, kde certifikát zřizujete, přímo, tedy nastavit její A a AAAA záznamy na IP adresy webhostingu. DNS servery můžete po celou dobu nechat u Cloudflare. Po aktivaci certifikátu můžete záznamy vrátit na původní hodnotu.

Pokud Cloudflare využíváte pro ochranu služeb u WEDOS, doporučuji nastavit WEDOS Global Protection. Jde o naši variantu ochrany, kterou můžeme v případě útoku na Váš hosting u nás – narozdíl od CloudFlare – upravit i z naší strany a zajistit bezproblémový chod služby.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 8. 11. 2022
0

stránka je ted sice s https certifikatem diky cloudflare, ale ssl neni mezi cloudflare a wedosem a na to potrebuji https na wedosu

Role: Zákazník
MB313456 Změnil status na publikováno 21. 10. 2022