Mazání adresářů v FTP

Vyřešeno831 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

Nelze smazat prázdný adresář pomocí FTP. Hlásí to chybu: Příkaz: RMD milena Odpověď: 550 Remove directory operation failed.. Jedná se o prázdné podadresáře, které musím vymazat aby šel tam nainstalovat wordpress. Děkuji za odpověď.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 18. 6. 2020
0

Dobrý den,

měl jsem podobný problém, stačio restartovat VPS server, teda pokud se jedná o VPS.

Pokud o webhostingu, tak zkuste nejdřív smazat všechny soubory v adresáři, a až potom adresář.

Role: Zákazník+ Web: https://jakubsarm.eu/ Vizitka: Jmenuji se Jakub a rád Vám poradím ohledně CSS, HTML, PHP a TypeScriptů. Popřípadě správa VPS serverů, domén a DNS.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 18. 6. 2020
0

Dobrý den, nevím, jestli to pomůže, ale zkusil bych nastavit plná práva pro práci s daným adresářem pro vymazání (kód 777). Na webu https://webftp.wedos.net/index.php klikněte na na požadovaný adresář, označte ho zaškrtnutím vedle ikony a klikněte v pravo nahoře na práva. Dole nastavte číselnou hosnotu 777 nebo nastavte úplná práva. Pak potvrďte a zkuste složku vymazat.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Změnil status na publikováno 11. 6. 2020
0

Jen dotaz, jak poznám, že jste mi odpověděli?

Role: Zákazník
RM130195 Změnil status na publikováno 11. 6. 2020