Migrace webu kvůli verzi php

Vyřešeno563 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, potřebuji migraci hostingu zusvb.cz, kvůli verzi PHP 7.3. Vyšší verze už není možná. Chci se zeptat, jestli můžete migraci provést za nás. Nejsem programátor, pouze se starám o administraci webu ve WordPressu.

Děkuji za odpověď

Zdraví

Luboš Řehánek

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 27. 9. 2021
0
20.79K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

PHP 7.4 a vyšší lze zvolit pouze u novějších webhostingů.

můžeme vám zřídit nový webhosting na novém serveru.

O zaplacené období nepřicházíte, nový webhosting dostanete se stejným datem expirace a stejným nastavením, jako ten původní. U původního webhostingu se nastaví expirace 1-2 měsíce a pak se ukončí.

Bohužel nemáme k dispozici automatickou migraci, tedy si budete muset ručně přesunout data webu, databáze, e-mailové schránky.

Přístupové údaje k FTP, e-mailům, DB apod. budou nové, tedy je bude nutné upravit v klientech. Zřídí se nový webhosting s dočasným názvem, web si budete moci připravit na interní URL nebo s nastavenou IP adresou v souboru hosts a po připravení se webhostingy přejmenují. Pokud používáte Let’s Encrypt certifikát, půjde vystavit až po nasměrování domény, očekávejte proto cca 2 hodinový výpadek webu. Lze o něco zkrátit snížením TTL v DNS a přípravou vlastního certifikátu.

Budete mít zájem?

Případnou migraci dat si provedete svépomocí nebo budete mít zájem o asistovanou migraci z naší strany s poplatkem 1000 Korun bez DPH a 500 Korun bez DPH za každou e-mailovou schránku?

JŠ255861 Změnil status na publikováno 18. 8. 2021
Prohlížíte 1 ze 2 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.