Možnost zdarma/téměř zdarma triálu VPS-On na 24 hodin?

Vyřešeno674 zhlédnutíVirtuální serveryminecraft VPS ON
0

Dobrý den,

Chtěl bych k Vám přemigrovat od „konkurenčního“ poskytovatele VPS, ale ze zkušenosti potřebuji ozkoušet objednávanou konfiguraci předem. Jde o hostování herního serveru s průběžnou populací 10-20 hráčů ve špičce a proto chci zvolit VPS ON.

U minulých poskytovatelů byly výsledky poskytovaného výkonu rapidně odlišné, přestože se konfigurace tvářily být stejné, takže mám už určitá očekávání.

Mám u vás historicky zakoupeno několik hostingů a domén a vždycky jsem s Vašimi službami byl spokojen a proto bych u Vás teď nově chtěl mít i VPS. Chtěl bych samozřejmě ušetřit a koupit server na rok dopředu (v kontrastu k měsíční platbě a +10% poplatku), ale rád bych službu nejprve ozkoušel před takovým závazkem.

Je zde prosím taková možnost? Jsem ochoten zaplatit nějaký administrační/poměrný poplatek k měsíční ceně za těch 24 hodin, které bych to chtěl asi testovat (s tím, že vím, že to musím vyřešit během této soboty 13. 2.).

Díky za Váš čas.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MV270050 Změnil status na publikováno 12. 2. 2021
0
55.23K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 1 Komentář

Dobrý den,

webhostingu, služby WEDOS DiskVPS SSDVPS ON a WMS je možné do 7 dní od zřízení odstoupit s vrácením celého poplatku z libovolného důvodu.

Tedy si můžete server zakoupit a v případě, že by Vám nevyhovoval jej do 7 dnů zrušit s vrácením peněz.

viz.  https://www.wedos.cz/vraceni-penez 

Role: Podpora Vizitka: CMS specialista
MV270050 Změnil status na publikováno 12. 2. 2021