nastavení emailu v klientu email.cz

Vyřešeno1.52K zhlédnutíWebhosting
0

dobrý den, chtěl bych nastavit můj email info@garstrans.cz na klienta email.cz na androidu, nemáte návod?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 10. 8. 2020
0
49.30K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

obávám se, že v tomto klientu jiné e-mailové schránky než ty Seznamu nenastavíte. Řešením by bylo použití aplikace jako Outlook či jiné. Konkrétní názvy serverů pak naleznete v detailu webhostingu po jeho rozkliknutí v seznamu hostingů.

Možné varianty portů a zabezpečení pak jsou

SMTP
SSL 465
TLS 587

IMAP
SSL 993
TLS 143

Role: Podpora
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 10. 8. 2020
0

Dobrý den,

pokud trváte na to mít maily na Seznamu, tak se podívejte na bezplatný projekt od seznamu s názvem emailprofi.cz. Lehce si to od WEDOSu k nim převedete.

PK171494 Odpověděl na otázku 26. 7. 2020
0

Seznam má celkem dobrý přístup k novým návrhům na zlepšení. V současné době jejich aplikace něco takového neumožňuje (jedinou variantou je zmiňovaný emailprofi od nich). Asi bych je být Vámi zkusil kontaktovat a dát jim to jako návrh na zlepšení. Možností, jak vývojáře kontaktovat je několik, asi bych začal u recenze v Obchodu Play, případně použil e-mailovou adresu, kterou mají v obchodu s aplikacemi uvedenou..

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
MN270053 Změnil status na publikováno 29. 7. 2020