Nastaveni HTACCESS a DNS pro instalaci WP při přesměrování subdomény

Vyřešeno592 zhlédnutíWebhosting
0

Zdravím,

mám doménu s DNS servery mimo wedos a subdoménu (store.cryptokings.store) namirenou na A 89.221.213.128. Což se tváří funkčně. Snažím se spustit instalátor WP pro danou subdoménu, ale naprosto netuším ani s návody, jak toho dosáhnout. Dostávám tuto hlášku:

Zadaný cíl instalace není dostupný přes HTTP(S) protokol. Pravděpodobně nepoužíváte náš výchozí .htaccess. Je nutné použít pravidla pro nasměrování domény do podadresáře /www/domains/ – viz https://kb.wedos.com/cs/webhosting/Htaccess.html

Mohl bych požádat o pomoc s nastavením htaccessu, případně poradit co mám kde donastavit, aby WP běžel na dané subdoméně?

Velice děkuji.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 17. 3. 2021
0

Tak jsem se s tim jeste trochu popral sam a ocividne jsem udelal zasadni chybu, kterou nemam v administraci jak napravit.

Webhosting se jmenuje rovnou store.cryptokings.store, namisto cryptokings.store, protoze mi nedocvaklo, ze na to jsou vazane dalsi funkce od wedosu a ja chtel rovnou rozebehnout jen sluzbu na te subdomene.

Je mozne to prejmenovat? Ona ta subdomena funguje, pokud si na ftp nahraju index.html do subdom/store, tak je vse ok.. ale uz neprinutim ten instalator aplikaci, aby to chapal, kdyz mam jako domain name rovnou store.cryptokings.store.

Diky moc

Role: Zákazník
LB285258 Změnil status na publikováno 19. 2. 2021
Prohlížíte 1 ze 4 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.