Nefunkční web

1.16K zhlédnutíWebSite
0

Zdravím, v builderu jsem si vytvořil web https://wedos.website/bwc/ – výsledek 404, Nenalezeno! Je nám líto, ale požadovaná stránka neexistuje. Co se stalo? Od kdy web nefunguje? Mysllím, že jsem četl o odstavení někdy na konci ledna, to je platné? Děkuji. Novotný.

Role: Zákazník
RM130195 Odpověděl na otázku 31. 3. 2021
0

Dobrý den, Wedos WebSite v tuto chvíli není k dispozici a pravděpodobně jste svůj web vytvořil pouze v rámci testování. Tyto weby byly smazány a možnost vytvořit nový web přes Wedos WebSite bude možné až po spuštění této služby. Dle dostupných informací by to mělo být brzy, ale konkrétnější termín jsem zatím nikde nenašel.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
FM182728 Odpověděl na otázku 12. 1. 2021
Prohlížíte 1 ze 5 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.