Nefunkční web

1.15K zhlédnutíWebSite
0

Zdravím, v builderu jsem si vytvořil web https://wedos.website/bwc/ – výsledek 404, Nenalezeno! Je nám líto, ale požadovaná stránka neexistuje. Co se stalo? Od kdy web nefunguje? Mysllím, že jsem četl o odstavení někdy na konci ledna, to je platné? Děkuji. Novotný.

Role: Zákazník
RM130195 Odpověděl na otázku 31. 3. 2021
0

Obávám se, že se k těmto datům nedostanete. Nevím, jestli šlo o stejné testování, jako je v uvedeném článku, ale myslím si, že lednové testování prodloužili a tato informace se k tomu vztahuje –

Pro testování prosím nepoužívejte stejné přihlašovací údaje jako máte v naší administraci. Záměrně je vše oddělené a slouží pouze pro účely testování. Upozorňujeme, že po  ukončení testování  budou všechna data smazána.

zdroj – Wedos Blog

Obecně platí, že testování slouží pouze k vyzkoušení funkčnosti a není vhodné na takových webech uchovávat důležitá data a texty a když už je chcete použít, je vhodné je někde zálohovat.

Můžete vyzkoušet web archive.org, zda se náhodou nepodařilo web archivovat.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 odznačil odpověď jako nejlepší 31. 3. 2021
Prohlížíte 1 ze 5 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.