Nelze aktualizovat JPG soubor

Vyřešeno1.04K zhlédnutíZákaznická administrace
0

Dobrý den,

v poslední době se objevil (pro mě) nepochopitelný problém. Když přes FTP vyměním obrázek pro webové stránky za jinou verzi, nebo ho prostě smažu a pod stejným názvem nahraji úplně jiný, stejně se na webu dále zobrazuje jen původní verze, nejsem schopen s tím nic udělat. Nepomůže ani smazání JPG souboru ze serveru, smazaný soubor se vesele zobrazuje dále (ve své první verzi). V mém FTP klientovi i FTP webovém rozhraní se přitom vše ukazuje správně (velikosti, data souborů apod., obsah aktualizovaných souborů souhlasí). Po vymazání historie prohlížeče, vyzkoušení zobrazení stránek v jiném počítače, tabletu i několika mobilech (na kterých tato stránka nikdy nebyla zobrazena!) moje amatérské možnosti končí, chová se to všude stejně, nevím, co s tím. Jediná fungující možnost aktualizace je vkládat JPG soubor na server i do stránek pokaždé pod novým názvem.

Současně s tímto problémem jsem zaznamenal i výrazně opožděnou aktualizaci html stránek na serveru po nahrání nového obsahu přes FTP. Dříve se změny na webu projevily prakticky okamžitě, nyní se musí čekat i několik minut.

Oba problémy jsou relativně nové, v minulosti jsem se s tímto nikdy nesetkal. Prosím o radu nebo doporučení, jak tuto situaci řešit.

Předem děkuji!

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 19. 11. 2020
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

ano může se jednat o problém u provozovatele internetu. Zkusil jsem Vám nyní zcela promazat naší proxy cache. Zkuste to prosím nyní? Pokud to nepomohlo, tak se obávám že více pro Vás udělat nemůžeme.

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JŠ255861 Odpověděl na otázku 2. 11. 2020
Prohlížíte 1 ze 6 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.