Newsletter

Vyřešeno174 zhlédnutíDedikované serverynewsletter
0

Dobrý den,

zjistil jsem, že nelze jen tak přes Wedos jednoduše odesílat newslettery, ale potřeboval bych využít  vaše VPS či dedikovaný server.

V tomto detailu nastavení se pohybuji poprvé a vůbec se v nastavení nevyznám, tak nevím jak by to fungovalo. Máte prosím na Wedos pro takové zákazníky, jako jsem já, nějaký návod, jak mám celé zrealizovat, aby to fungovalo?

Já si zkoušel na mém „testovacím“ webu nainstalovat do Wordpresu různé pluginy. Jako nejvhodnější se mi zatím pro rozesílání newsletterů jeví plugin „Newsletter“ a propojil to s dalším plugin „WP Mail SMTP by WPForms – The Most Popular SMTP and Email Log Plugin“ a plugin „Brevo“…ale nevím jak to rozchodit přes ten VPS či dedikovaný server.

Cílové umístění newsletteru je pak dát možnost se přihlásit do NWL se všemi funkcemi jako možnost odhlášení, GDPR complient atd. Tj. žádný spam

Předem moc děkuji za vysvětlení a Vaši ochotu..rád se zúčastním nějakého školení popřípadě zakoupím nějakou příručku pokud máte.

JS

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 31. 1. 2024
0
8.95K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

VPS či dedikované servery jsou zcela na straně zákazníka. Pro tyto služby podporu neděláme a návod pro nastavení mailserveru taky nemáme.

Pro zasílání hromadných zpráv/newsletteru je potřeba využívat služby třetích stran, jako je například Ecomail, či Smartemailing a další.

Role: Podpora Vizitka: Pracovník zákaznické podpory
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 31. 1. 2024
0

Zdravím, pokud tomu nerozumíte, určitě bych se do ničeho nepouštěl, rozhodně ne do rozesílky e-mailů, je to opravdu docela obsáhlá problematika. Zkuste si na toto najít „admina“ třeba na Webtrhu. 😉

MZ61249 Odpověděl na otázku 8. 1. 2024