Obnova webu po upgrade pluginu pro wordpress

Vyřešeno1.85K zhlédnutíRedakční systémynedostupnost wordpress update
0

Dobrý den.

Starám se o web našeho lukostřeleckého oddílu patriotbrno.cz. Dnes jsem chtěl přidat stránku. Po přihlášení ke svému účtu mi wordpress nabídl řadu aktualizací pluginů. Rozhodl jsem se ji udělat Po chvíli ale vypadla stránka a v prohlížeči se objevilo:

Parse error: syntax error, unexpected ‚)‘, expecting ‚(‚ in /data/web/virtuals/66106/virtual/www/domains/patriotbrno.cz/wp-content/plugins/disable-comments/includes/class-plugin-usage-tracker.php on line 201

Od té doby se nemohu přihlásit k účtu abych náš web obnovil. Nepomohlo ani smazání cookies a cache.

Prosím, bylo by možno náš web obnovit ze záloh do stavu před mojí akcí, nebo mi jinak usnadnit obnovení činnosti našeho webu?

Děkuji.

Z.M.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 3. 3. 2021
0

Upresnim svuj status. Web zakladal jiny clen oddilu, ktery uz u nas neni. Ja jsem po jeho odchodu prevzal spravu webu aniz bych byl nejak zaskolen. Takze jedine, co z te spravy znam jsou nejake zaklady pouzivani UI wordpressu.

Nicmene, jsem programator (Erlang/Elixir) a bezne pouzivam Linux jak na svych pocitacich doma tak ve firme. Takze jsem vase doporuceni schopen realizovat kdyz budu vedet jak se k te slozce dostanu. Pochopil jsem to tak, ze je treba se prihlasit k OS pod tim wordpressem a tam udelat co pisete.

Pokud je to tak, jak se, prosim, k te platforme dostanu. Pokud to tak neni, tak jak je to doopravdy ;-).

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 2. 2. 2021
Prohlížíte 1 ze 8 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.