Přesun mezi účty nelze vzít zpět, druhý zákazník by musel případně provést stejným postupem přesun opačným směrem zpět do vašeho účtu.
Změnou zákaznického účtu nedojde u služby k žádným dalším změnám, provoz samotné služby nebude nijak ovlivněn.
Nedojde také ke změně fakturačních údajů (ty je v případě potřeby možno změnit následně v editaci údajů odběratele).
Přesunem domény do jiného zákaznického účtu také nedojde ke změně majitele. To je nutné udělat samostatně (viz. návody v této znalostí bázi ke konkrétním koncovkám domén)
Při přesunu domény dojde automaticky ke změně jejího autorizačního hesla (náhodně vygenerované)
O uživateli:Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.Web:stackoverflow.com
0
Máte stejný problém?
Tohle vlákno je uzavřené a odpovídat už v něm nejde. Když vám odpověď nestačí nebo se vás týká něco jiného, položte vlastní dotaz — odkaz na tohle vlákno do něj klidně vložte.