Po aktualizaci problémy s přihlášením a administrací WordPressu

Vyřešeno743 zhlédnutíRedakční systémy
0

Dobrý den, přihlásil jsem se k sobě do administrace webu a zaal nějaké aktualizace pluginů a pak se stalo, že se mi nedaří se přijhlásit, nebo se přihlásím, ale pak již nemohu dále pokračovat a vyhodí to tuto hlášku:

Fatal error: Call to undefined function wp_is_recovery_mode() in /data/web/virtuals/140976/virtual/www/domains/petrhyl.cz/wp-admin/admin-header.php on line 55

Poradíte někdo co dělat?
Díky Petr

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 2. 11. 2020
0

Dobrý den,

možná by mohl fungovat tento návod. Přihlaste se na FTP a najděte soubor /wp-admin/admin-header.php. Tento soubor editujte v nějakém programu (například Notepad++, Sublime text, ..). Po otevření programu stiskněte Ctrl+F, najděte wp_is_recovery_mode() a tuto funkci ze souboru smažte. Změny uložte.

Jakmile toto provedete a změněný soubor se objeví na FTP, zkuste se přihlásit znovu. Teď už by to mělo fungovat. Pokud se Vám přihlášení povede, zadejte adresu http://petrhyl.cz/wp-admin/update-core.php , čímž by mělo dojít k aktualizaci WordPressu, při které by se měla chyba opravit.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 2. 11. 2020
Prohlížíte 1 ze 1 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.