Potřebuji poradit s přenesením vytvořené stránky z weebley na wedos

Vyřešeno481 zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den.

Mám u vás aktivní hosting a dvě domény *.eu a *.eu. Druhá zmíněná zítra končí a já ji nechci dále provozovat. Mám ovšem nyní na *.eu přesměrovanou i doménu *.eu a editaci své stránky vytvářím ve weebly. Chci svou stránku editovat ve vašem WebSite editoru, ale nevím, jak přenést současnou grafickou podobu webu k vám. Také nevím jak vyřešit zrušení přesměrování domény *.eu na *.eu. Dále mne zajímá možnost umístění e-shopu na mou stránku, kterou chci u vás editovat. Eshop bude prodávat midi aranže pro flašinety, takže budu potřebovat u položek mít možnost přehrání ukázky.

Pokud je to možné preferuji raději telefonický kontakt. Nemám problém s grafickou editací a porozuměním termínů, které se ve vaší branži objevují, ale potřebuji je velmi polopaticky vysvětlit, abych je pochopil, neboť v důsledku nepochopení vše brzy zapomenu.

Telefon na mne je: *

S přátelským pozdravem

František *

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 24. 6. 2021
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

na WEDOS WebSite lze provozovat i jednoduchý e-shop nebo objednávkový formulář.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 24. 6. 2021
0
49.27K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

weebly.com je obdobná platforma jako WEDOS WebSite, nicméně obsah přesunout nepůjde. WebSite je stavěn jinak a web můžete editovat pouze skrze webové rozhraní pomocí dostupných nástrojů. Tedy řešením může být web nově vytvořit na WebSite, otestovat službu můžete zdarma objednáním verze Free.

Na WebSite však nepůjde provozovat přímo e-shop, pro to by byla vhodná jiná platforma popř. musíte objednat rovnou webhosting a na něj instalovat některé z oblíbených e-shop řešení jako Prestashop nebo Woocommerce. Web můžete pak tvořit např. i ve WordPressu nebo můžete hlavní doménu směřovat např. na website a subdoménu (např. neco.mojedomena.cz) pak na webhosting No Limit, kde budete mít nainstalovaný e-shop.

Role: Podpora
RM130195 Změnil status na publikováno 29. 4. 2021