Používání domény.

Vyřešeno516 zhlédnutíDomény
0

Dobrý den. Zaregistroval jsem se u vás abych si vytvořil web stránky. Doména je již u vás zaregistrována a zaplacena až do 5/2020 a to psondras.cz. Tuto registraci provedla naše členka, která měla web u jiného webhostingu. Pokud já napíšu tuto doménu, kterou chceme dál používat, nepustí mi to dál, s hláškou že tato doména je již zaregistrována někým jiným, prosím, jak postupovat dál.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
0
55.23K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

pokud je doména již zaregistrovaná, je nutné se přihlásit do zákaznického účtu, v němž doména je. (pokud údaje neznáte, je potřeba kontaktovat majitele)

Případně lze doménu přesunout mezi zák. účty pomocí autorizačního hesla, které přijde na email majitele.  viz  https://kb.wedos.com/cs/domeny/presun-domen-mezi-ucty-pomoci-autorizacniho-hesla

Poté lze zakoupit webhosting u nás a doménu na něj nasměrovat viz https://kb.wedos.com/cs/domeny/administrace-domeny/nastaveni-dns-na-sluzby

Druhá možnost je počkat až doména expiruje a dojde k uvolnění ( 61. den po datu expirace) a poté doménu spolu s webhostingem zaregistrovat.

Role: Podpora Vizitka: CMS specialista
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020