přesměrování na blogger.com bez www

Vyřešeno1.60K zhlédnutíDNS
0

Dobrý den,

jak mohu upravit záznam v DNS abych přesměroval verzi bez www na google službu blogger.com kde hostuji můj blog a úprava .htaccess nepřipadá v úvahu. https://www.brandvisions.cz/

Děkuji

Milan Bláha

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 9. 2020
-1

Dobrý den, pokud to dobře chápu, chcete, aby návštěvníky, kteří přijdou na adresu brandvisions.cz (bez www) systém přesměroval na www. Důležité je upravit záznamy v DNS, kde máte aktuálně verzi bez www nasměrovanou na Wedos.

Přihlaste se do Vašeho účtu na https://client.wedos.com, nahoře klikněte na DNS, v seznamu vyberte doménu brandvisions.cz a na tu klikněte. Na následující stránce klikněte v levém menu na „DNS záznamy“. Otevře se Vám stránka, kde můžete editovat nastavení DNS.

Na této stránce smažte záznamy:
1) prázdný název a typ A
2) prázdný název a typ AAAA
3) název www a typ A
4) název www a typ AAAA

Je možné, že tam nebudou všechny uvedené, ale je důležité aby tam po Vašem zásahu nezbyl ani jeden z výše uvedených. Jakmile toto budete mít, klikněte nahoře na „nový záznam“ a upravte tabulku tak, aby obsahovala následující záznamy:

Jelikož Vám verze s www funguje bez problému (nebo alespoň to tak vypadá), přidejte jen první záznam. TTL si nevšímejte a nechte ho jak je. Po dokončení úprav pak nahoře klikněte na „aplikovat změny“.

Jakmile toto budete mít, musíte nějaký čas počkat, protože se změna neprojeví ihned (může to trvat až 24 hodin).

Mezitím se můžete přihlásit do Bloggeru, v levém menu kliknout na „Nastavení“, a v odstavci „Publikování“ aktivovat poslední položku „Přesměrovat doménu brandvisions.cz na www.brandvisions.cz“.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
MB265263 publikoval nový komentář 2. 9. 2020
Prohlížíte 1 ze 3 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.