Problém s DKIM

Vyřešeno1.02K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, měl bych problém s DKIM, Mail-tester mi píše, že nejsem ověřen pomocí DKIM. V jiném příspěvku zde se psalo, že vše je již nakonfigurované, u mě to platí. Psal jsem již jednu otázku a bylo mi odpovězeno, že se podepisují jen zprávy odesílané přes PHP. Já všechny emaily posílám přes roundcube webmail, což myslím, je, PHP, takže bych potřeboval, prosím, pomoci. Otevřel bych otázku která se sama označila jako vyřešená, ale nenašel jsem tlačítko. Jedná s eo webhosting panjan.eu. Děkuji.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 2. 1. 2023
0
46.16K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

máme vše připravené pro testovací provoz DKIM. Měl byste zájem se zapojit do testování, než službu zpřístupníme všem?

Co díky DKIM získáte:
– Poštovní server příjemce si může ověřit, že zpráva byla opravdu odeslána z dané domény – Brání podvržení vašeho e-mailové adresy.
– DKIM zvyšuje důvěryhodnost e-mailových zpráv, protože poskytuje důkaz, že zpráva nebyla po odeslání pozměněna.
– Poštovní servery mohou využít informace získané z DKIM k lepšímu filtrování nežádoucí pošty – Pokud se za vás nikdo nemůže vydávat, mohou vás dát na whitelist.
– DKIM je široce rozšířený, podporují jej i známé freemaily jako Gmail anebo český Seznam – Používání DKIM může výrazně snížit šanci, že váš e-mail bude označen za spam.

Hlavičky e-mailů podepisujeme přímo naší doménou WEDOS, nikoliv doménou odesilatele. Ničemu by to nemělo vadit a nám to ulehčí hromadné nasazení do budoucna.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 2. 1. 2023
0
49.34K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 1 Komentář

Dobrý den,

klient roundcube je webový poštovní klient a nejedná se o to samé jako je odesílání e-mailů z webhostingu pomocí PHP funkce mail().

Role: Podpora
RM130195 odznačil odpověď jako nejlepší 14. 12. 2022