Proč mizí odkazy v navigation bar?

Vyřešeno322 zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den, všiml jsem si, že při načtení mé stránky v prohlížeči během pár vteřin „zmizí“ odkazy/nadpisy sekcí z navigation bar. Ve Website je vidím, ale z preview také po pár vteřinách zmizí. Mohli byste mi prosím poradit, kde je chyba? Navigation bar mi vždy fungoval, naposledy jsem v něm na konci října měnil barvu písma a napasoval jsem do něj obrázek loga, tak jestli to nemůže být tím obrázkem? Předem děkuji a přeji hezký den!

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 11. 1. 2023
1

Dobrý den, přetrvává Vám stále tento problém? Zkusil jsem si Váš web otevřít a nápisy nezmizí ani po několika minutách. Testováno ve Firefoxu a Chromu. Zkuste případně promazat cache prohlížeče. To horní menu se mi zobrazuje takhle:

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 11. 1. 2023
0

Dobrý den,

mockrát děkuji za radu. Promazání cache prohlížečů pomohlo! Předtím mi to zlobilo jak na PC v Edge, tak v mobilu v Chrome – tak jsem myslel, že prohlížečem to nebude.

Pěkný den

Role: Zákazník
TP325954 Změnil status na publikováno 27. 12. 2022