Proč se nezobrazuje odkaz na mou nově vytvořenou stránku?

Vyřešeno740 zhlédnutíWebSite
0

Dobrý den, prosím o pomoc. Odkaz na url stránky se mi zobrazují a fungují, ale když ukládám a odkazuji se na svou nově vytvořenou stránku na website, tak se mi to v náhledu nezobrazuje. Prosím proč? Děkuji mnohokrát.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 4. 1. 2022
0
480 Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

v náhledu editoru WebSite odkazy na jinou stránku nefungují. Podíval jsem se však na vaší zveřejněnou stránku a zde odkazy na podstránky fungují normálně. Akorát Vám nefunguje stránka Jídelní lístek, jelikož tam máte nastavený odkaz na page2.html, která neexistuje. V editoru ji máte přejmenovanou na „jidelak“.

JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 4. 1. 2022
0

Dobrý den, jak mám nahoře na liště: o nás, jídelní lístek, galerie, kontakt, fb. Potřebuji, aby se při kliknutí otevřela mnou vložená stránka. U odkazu na url stránky fb nebyl problém. Pak jsem si vytvořila zde další stranu 2., viz níže ,,vyberte stránku“, kde jsem za pomocí šablon a bloků vytvořila kontakty na nás. Uložila jej, ale když najedu na kontakty, uložit odkaz a vyberu tu stranu 2, kterou jsem si připravila, tak se mi v náhledu při kliknutí na kontakty nic nezobrazí. Jak tedy postupovat? Potřebuji takto uložit několik stran a postupně je vybírat, aby se zobrazovaly při kliknutí na danou možnost. Tzn, když zákazník klikne na ,,kontakt!, at se zobrazí stana č.2 mnou vytvořená s informacemi a kontakty…. Při kliknutí ,,o nás“, at se otevře strana č.3 mnou vytvořená s povídáním o naši firmě… atd…

Role: Zákazník
LB285258 Změnil status na publikováno 25. 11. 2021
0

Prtsc jsem Vám posílala emailem, ale vrátilo se mi to, tady to zkopírovat neumím….

Role: Zákazník
LB285258 Změnil status na publikováno 25. 11. 2021