Prodloužení intervalu obnovení domény

Vyřešeno746 zhlédnutíDomény
0

Pěkný den, jak prosím nastavit, aby se dala doména samuraishot.cz prodloužit třeba 5 let dopředu? Za odpověď předem díky.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 4. 2020
0

Dobrý den, přihlaste se do administrace a v horním menu najděte „domény“. Zobrazí se Vám tabulka se všemi doménami na vašem zákaznickém účtu. Klikněte na doménu, kterou chcete prodloužit. V informacích vidíte položku „Expirace“ a vedle počtu dní do expirace je odkaz „prodloužit“. Na ten klikněte. Vyberte počet let, o které chcete prodloužit doménu a klikněte na objednat prodloužení. Poté vám přijde e-mail nebo pokračujte přes horní menu „fakturace“ > levé menu „objednávky“. Odtud můžete prodloužení rovnou zaplatit.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 4. 2020
Prohlížíte 1 ze 2 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.