redesingu webu na přes šablony WordPressu.

Vyřešeno691 zhlédnutíRedakční systémy
0

Dobrý den, mám u Vás doménu tripgo.cz. Jaký je nejjednodušší proces redesingu webu na přes šablony WordPressu.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 4. 3. 2021
0

Dobrý den,

zkuste, prosím, popsat Váš požadavek tak, abychom pochopili, s čím vlastně chcete poradit, napsal jste to velmi nejednoznačně.

Díval jsem se na Váš web tripgo.cz, který jste uvedl v dotazu, ale ten neběží na WordPressu, běží na Joomle. Pokud se dotaz týká uvedeného webu, pak je nejjednodušší možné řešení instalovat šablonu pro Joomlu. Bohužel s ní nemám v podstatě žádné zkušenosti, takže Vám pošlu video, jak to udělat. Z internetu si stáhnete šablonu, která se Vám líbí (nebo si ji nechte od někoho vyrobit na míru) (bude mít formát .zip) a pak postupujte dle tohoto videa.

Pokud byste chtěl šablonu od někoho vyrobit, můžete k tomu využít i tento web, stačí položit nový dotaz, kam napíšete základní údaje o požadované šabloně a zvolíte kategorii poptávky.

Pokud chcete používat šablony pro WordPress, nejprve musíte mít web, který běží na WordPressu – jsou to dva rozdílné systémy.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 4. 3. 2021
2

Dotaz je položen velice nejasným způsobem, ale redesign webu zpravidla dělá webdesigner/front-end vývojář.

Pokud jde jen o výměnu hotové šablony, pak ji dokáže pravděpodobně udělat správce daného webu na WordPress.

Dotaz je ale opravdu zvláštní, nedá se na něj nijak přesně odpovědět, záleží na mnoha okolnostech.

Role: Zákazník
JŠ255861 Změnil status na publikováno 4. 2. 2021
1

Dobrý den, mám dojem že se jedná o přehození webu tripgo.cz (nějaký systém) na nově vytvořený web na WordPressu s novým designem (stejná doména).

Role: Zákazník+ Web: https://www.wp24.cz/ Vizitka: Jsem freelancer „webmaster“, který tvoří a spravuje weby. Od roku 2008 se věnuji WordPressu.
MV270050 Změnil status na publikováno 11. 2. 2021