vím, že už to tu bylo rozebíráno, ale už tady nad tím sedím asi 3 hodiny a prostě se v tom nedokážu zorientovat. Stav je následující: potřebuji dostat hosting do stejného stavu jako před nákupem, ale jsem tak trochu antitechna na ty dns, databáze atd… Není možné mi to z vaší strany nějak promazat? Díky
Z naší strany do dat a souborů zákazníků zpravidla nezasahujeme.
O uživateli:VEDOS Specialista na Znalostní báziWeb:kb.vedos.cz
0
Máte stejný problém?
Tohle vlákno je uzavřené a odpovídat už v něm nejde. Když vám odpověď nestačí nebo se vás týká něco jiného, položte vlastní dotaz — odkaz na tohle vlákno do něj klidně vložte.