Nastavení ikony (Otevřít odkaz v nové záložce) se po každém opuštění builderu opět resetuje do defaultní polohy. Uložení před opuštěním builderu proběhne v pořádku.
omlouváme se, ale u ikon a obrázků se vyskytuje chyba, která zamezuje otevírání odkazu v nové záložce. Momentálně pracujeme na nápravě. Děkuji za pochopení.
O uživateli:Neomezený webhosting s garancí nejnižší ceny, nejlevnější registrátor domén v ČR, virtuální a dedikované servery.Web:wedos.cz
Zobrazit více
Zobrazit méně
0
Máte stejný problém?
Tohle vlákno je uzavřené a odpovídat už v něm nejde. Když vám odpověď nestačí nebo se vás týká něco jiného, položte vlastní dotaz — odkaz na tohle vlákno do něj klidně vložte.