Stránky virus

Vyřešeno870 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, mám nainstalován WordPress a při zadání kampaně na Googlu mi bylo řečeno, že tam je virus. https://slickfluide.com/20ba4519da0cfb915b.js prohledal jsem celé FTP ale nevím jak ho najít dokážete mi prosím pomoci? Je to na stránkách: https://www.bibetta.cz/

Děkuji Fatrdla

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 11. 2019
0

Dobrý den,

na webu máte aktivovanou údržbu, takže je bohužel není možné projít jakýmkoliv nástrojem. Každopádně Váš „virus“ může být vložený kód do webu (za využití chyby v redakčním systému nebo pluginu). Nejjednodušší tak bude se vrátit k záloze, která ještě nebyla napadena a ihned aktualizovat veškeré součásti webu.

Při aktualizaci se případně zbavit všech dodatků od jiných stran, či nedejbože pirátsky stažených šablon nebo pluginů, které jsou často záměrně děravé.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 4. 11. 2019
0
1.72K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 1 Komentář

Dobrý den,

Bohužel napadením stránek se zde nezabýváme.

Můžete zkusit orientační nástroj na této URL:https://www.virustotal.com/gui/home/url
Případně kontaktujte osobu, která se tím přímo zabývá.

Role: Podpora
KB218908 publikoval nový komentář 21. 10. 2019