Stránky zákaznické administrace nefungují

Vyřešeno583 zhlédnutíZákaznická administrace
0

Zákaznická administrace na adrese https://client.wedos.com/cs/home/ vrací ERR_CONNECTION_TIMED_OUT. Přitom stránka https://status.wedos.hosting/cs/ tvrdí, že Zákaznická administrace funguje. Jak se v takové situaci dobouchat na nějakou zákaznickou podporu, když veškerý kontakt je podmíněn přihlášením na adrese client.wedos.com (která ale nefunguje) ???

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 27. 5. 2021
0
43.60K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

v posledních dnech se potýkáme se zatím nejsilnějšími DDoS útoky. Naměřili jsme třeba 164,3 Gbps anebo 98,1 milionů paketů za vteřinu. Tyto útoky jedou prakticky nepřetržitě už pátý den. Mění se jen druh a cíle.

Provedli jsme několik úprav routování a připravili nové filtrování. CZ/SK trafik jsme úplně oddělili. Funguje to dobře, část útoků ale jde i přes NIX. Ze zahraničí jsme dostupní dobře, některé monitorovací služby mohou však hlásit nedostupnost, protože máme přísněji nastavené filtry (můžete využít zatím náš WEDOS OnLine). Obecně při špičce útoku může dojít u služeb k zpomalení případně velmi krátkým výpadkům, ale to jen výjimečně. Primárně jsou cílem naše weby, které máme oddělené.

Situaci monitorujeme a aktivně řešíme. Jen je to pro nás novinka v porovnání s běžným DDoS útoky o síle desítek Gbps. Prosíme proto o trpělivost. Děkujeme.

Role: Podpora
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 27. 5. 2021