web hosting a vyroba stranek

Vyřešeno1.01K zhlédnutíRedakční systémy
0

Dobry den, rada bych se, jako uplny laik, poradila ohledne dalsich kroku pri vyrobe mych stranek.

Mam u vas koupene tri adresy, z cehoz dve jsou koupene proto, aby je nemel nikdo jiny a bude se na nich pracovat az casem, jednu adresu bych ale rada vyuzivala pro web s nabizenim sluzeb.

Pokud to chapu spravne, adresu mam. Druhy krok by mel byt webhosting a dalsi redakcni system, ve kterem bych stranky mela vytvorit. Stranky jsem si uz pripravila na webnode v domeni, ze je jedno, kde mam koupenou adresu. Na zaklade referenci bych ale rada zustala se spravou u vas, proto i hosting chci u vas a redakcni system a nasledne sablony. Muzete mi prosim poradit, jake jsou dalsi kroky, abych mohla web zacit u vas tvorit? Jde o jednoduchy web, odklady mam pripravene, potrebuju jednu emailovou adresu. Je mozne mit redakcni system, najit si sablonu a vytvorit stranky a az budou hotove „jit s kuzi na trh“?

Dekuju za info, hezky den,

Milosevic

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Můžete zvolit jakýkoli redakční systém, který je schopný běžet na sdíleném webhostingu. Některé máme i v našem automatickém instalátoru aplikací. Suverénně nejoblíbenější je WordPress, v závěsu je Joomla a z méně známých pěkných CMS mohu zmínit třeba b2evolution. Doporučuji vyzkoušet a pak se můžete rozhodnout, instalace jsou bezplatné.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 6. 3. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

nejsem si jistý, co vše máte zahrnuté ve službě od Webnode, ale obvykle poskytují i webhosting a naopak jejich web nelze přenést nikam jinam. Takže webhosting u nás nepotřebujete, stačí vám doména. Kontaktujte nyní Webnode a požádejte je o instrukce k nastavení vlastní domény, možná vám je už zasílali. To umožní používat web, který jste si vytvořila u Webnode s doménou, kterou jste si zakoupila u nás. Pokud instrukcím neporozumíte, přepošlete nám je.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Odpověděl na otázku 20. 2. 2020
0

Dobry den,

dekuju. Pripraveny web u Webnode necham byt, rada si udelam novy u vas, proto me zajima, jaky je dalsi postup, z jakych redakcnich systemu mohu vybirat.. Diky 🙂

Role: Zákazník
RM130195 Změnil status na publikováno 21. 2. 2020