Webhosting vs Website

Vyřešeno202 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

včera jsem si u vás objednal doménu a roční Webhosting No limit s tím, že použiju jednu z Vašich šablon, co nabízíte vrámci služby Website. Dívám se, že tyto služby jsou zpoplatněné zvlášť, měl bych zájem o variantu Profi, která ale v sobě už zahrnuje jak hosting, tak doménu zdarma, takže mám pocit, že jsem na to šel ze špatného konce a platil bych teď v podstatě 2x? Když to shrnu, rád bych si vytvořil jednoduché prezentační stránky na mé nové doméně, takže by mi stačilo zvolit službu Website Profi a ten včerejší Webhosting No limit je pro mě vlastně zbytečný? Díky moc za vysvětlení jak nejlépe postupovat, ale neplatit věci, které nepotřebuji. Díky

S pozdravem PŠ

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 5. 5. 2023
0
93.00K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

doporučil bych Vám tento postup:

  1. Webhosting vypovězte podle tohoto návodu a nechte si v 7-denní zkušební lhůtě vrátit peníze.
  2. Doménu si nechte, tu vrátit nelze. CZ doména v WebSite zdarma není, a ty, které zdarma jsou, stojí po 1. roce často mnohem více, než CZ.
  3. Po smazání původního hostingu založte službu WebSite. Pokud by nastal problém s kolizí názvu služeb, požádejte podporu přes formulář o odebrání názvu hostingu.

Pokud chcete nyní blokovaný název WebSite použít hned, přejmenujte webhosting podle tohoto návodu na nějakou subdoménu Vaší domény, např. staryweb.vašedoména.tld.

Role: Podpora Web: https://kb.wedos.com Vizitka: WEDOS Specialista na Znalostní bázi
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 5. 5. 2023