Wedos disk – změna počtu uživatelů

Vyřešeno542 zhlédnutíWEDOS disk
0

Dobrý den,

užíváme službu wedos disk pro 5 uživatelů – potřebuji zvýšit počet uživatelů min. na 6 uživatelů – jak na to?

děkuji

K

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MV270050 Vybral nejlepší odpověď 18. 5. 2022
0

Dobrý den, na této stránce Wedosu uvádí, že v administraci můžete

vytvářet další uživatele (pokud je to u zvolené varianty možné)

V nejvyšší verzi Wedos disku můžete mít až 5 uživatelů a předpokládám, že není možné tento počet dále navyšovat (třeba to tu podpora ještě upřesní). Nebylo by pro vás řešením sdílet stejné údaje pro více uživatelů, případně vyzkoušet službu Wedos CD?

Služba CD je v tuto chvíli sice ve fázi testování a Wedos připouští, že může dojít ke smazání dat, ale osobně jsem dosud nenarazil na žádný problém. Data si můžete například pravidelně zálohovat a v případě smazání dat ze strany Wedosu si je tam jednoduše nahrajete zpátky. Výhodou je i možnost přístupu přímo přes prohlížeč nebo aplikaci NextCloud.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
MV270050 Vybral nejlepší odpověď 18. 5. 2022