WordPress – 3.3.0 – nefunkční webové stránky

Vyřešeno416 zhlédnutíWebhosting
0

Zdravím všechny,
mám webhosting a doménu http://modelovy-svet-gene-simmonse.cz/ u Wedosu již sedm let a došlo k tomu, že stránky náhle přestaly fungovat. Objevila se jen prázdná bílá stránka. Po komunikaci s operátory Wedosu se na stránce objevuje chybová hláška:
Notice: wp_register_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /data/web/virtuals/107221/virtual/www/domains/modelovy-svet-gene-simmonse.cz/wp-includes/functions.php on line 4201
Web jsem tvořil sedm let, mám tam spoustu materiálu a práce. Zkoušel jsem to vyřešit přes operátora Wedosu, který to předal CMS oddělení, ti mi napsali email:
„Dobrý den,
deaktivovali jsme problémovou šablonu a plugin, nicméně je stále chyba v jádru WordPressu, jelikož se jedná o starou a nepodporovanou verzi.
Zde bude potřeba obrátit se na nějakého webmastera. Nicméně dle diskuzí na fórech, bude potřeba ručně dodat nějaké funkce do kódu. Pravděpodobně bude vhodnější postavit nový web na nových podporovaných verzích PHP a WordPressu.“

Web jsem tvořil ve WordPressu grafickou formou, takže se vůbec nevyznám v programování a dodávání ručních funkcí a kódů. Našel by se tady někdo, kdo by mi s tím dokázal poradit a pomoct? Předem děkuji za každý ohlas a radu.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 25. 8. 2022
0

Dobrý den,

budete muset provést ruční aktualizaci WordPress jádra.

V tomto návodu si popíšeme jak ručně aktualizovat WordPress přes FTP.

  1. Stáhněte si nejnovější instalační balíček WordPressu.
  2. Rozbalte balíček u sebe na počítači.
  3. Deaktivujte pluginy přejmenováním složky plugins ve složce wp-content.
  4. Smažte přes FTP původní adresáře wp-includes a wp-admin.
  5. Na FTP nahrajte nové adresáře wp-includes a wp-admin ze staženého balíčku.
  6. Do složky wp-content nahrajte soubory z rozbaleného balíčku wp-content, což přepíše původní soubory, nic nemažte jen přepište stávající soubory.
  7. Na FTP do rootu nahrajte všechny samostatné soubory z nového balíčku, které nebyly v žádném adresáři. Všechny staré soubory WordPressu byste měli nahradit novými.

Dávejte pozor, až budete kopírovat celou složku wp-content, abyste si nepřepsali celý její obsah, protože v něm máte vaše šablony a pluginy. Pokud jste složku plugins přejmenovali, stačit ji přejmenovat zpět. Nezapomeňte aktualizovat pluginy a šablony.

Role: Zákazník+ Web: https://www.wp24.cz/ Vizitka: Jsem freelancer „webmaster“, který tvoří a spravuje weby. Od roku 2008 se věnuji WordPressu.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 25. 8. 2022