WordPress problém – vše smazáno a přeinstalováno, nic nepomohlo

Vyřešeno641 zhlédnutíRedakční systémywordpress update
0

Dobrý den, prosím o radu,

ve WordPressu se mi špatně načítá sekce s nastavením šablony (Uncode, se šablonou mám již zkušenosti). Za běžných podmínek by se měla rozbalit dlouhá sekce s různými nastaveními. Nic se ovšem nerozbalí a já se bohužel bez tohoto rozhraní neobejdu. Problém se mi stal, když jsem rok starou verzi šablony aktualizovala (nebyla používaná). Už jsem zkusila vše co mě napadlo: nejprve vymazání browser cache, jiný broswer, aktualizace všeho, vypínání pluginů, přeinstalace šablony i WordPressu, obnovení htaccesu. Dnes jsem už dokonce vymazala naprosto všechno na FTP, odinstalovala WP a zkrátka ho kompletně dostala z hostingu (snad), pak jsem ručně vytvořila nové složky, obnovila htaccess a WP znovu nainstalovala načisto (celkem 2x). Zase to nepomohlo (ale vše ostatní se jeví ok). Vydavatel šablony ještě radí sekci uložit po updatu, ale to taky nepomůže. Je něco co můžu ještě zkusit kromě zapálení počítače? 🙂 Moc děkuji.

Hezký den,
Anna

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 31. 3. 2022
0

Dobrý den,

tak jsem se dnes přihlásila do WP a problém už netrvá. Absolutně to nechápu, neudělala jsem žádnou akci. Ale děkuji za komentář 🙂 pro příště budu vědět kam ještě kouknout

Anna

Role: Zákazník
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 31. 3. 2022
0

tady náhled:

Role: Zákazník
MV270050 Změnil status na publikováno 17. 1. 2022
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

o jakou šablonu se jedná? Zkoušela jste opravit práva souborů? Pokud otevřete konzoli prohlížeče, zobrazí se Vám nějaké chyby?

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JŠ255861 Odpověděl na otázku 17. 1. 2022