wordprewordpres vatsi ako 1Gss

Vyřešeno783 zhlédnutíZákaznická administrace
0

mam problem presuvam stranku z ineho hostingu na vas a problem je v tom ze stranka je vatsia ako  1 G a nechce ma to pustit dalej a ak to nepresuniem z archhosingu ma 10.1. uzavrie. nevietemi s tym pomoct co mam robit ci je to v nastaveniach

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 21. 1. 2020
0

Zdravím,

záleží co je tam tak velkého.

Pokud to je databáze, tak doporučuji vyexportovat přes phpMyAdmina nejdříve malé tabulky současně (komprimovat a stáhnout). Následně pak velkou, dá se i na části.

Jestli jsou to soubory, tak ručně přes FTP. Pluginy mohou narazit na různé omezení běhu skriptu. Jde to ale nemusí to být zrovna moc jednoduché a nemusí to fungovat všude. U Wedos třeba dobře funguje UpdraftPlus Backup and Restoration. Opravdu doporučuji použít FTP klienta a vše si stáhnout k sobě a pak nahrát na server.

Na co je třeba dát si pozor jsou soubory cachovacího pluginu. To mohou být i desítky tisíc pidisouborů o celkové velikosti jednotek až desítek megabajtů, které celý proces neskutečně protáhnou (klidně i hodiny). Před každým přesunem je třeba vyčistit cache anebo stáhnout jen to co WordPress potřebuje k životu.

Já osobně při přesunu udělám úplně novou instalaci a nahrávám data (FTP+DB import).

Technicky stačí jen adresář:

/wp-content/uploads/

případně pokud člověk nechce instalovat znovu pluginy

/wp-content/themes/
/wp-content/plugins/
/wp-content/languages/

Občas se najde plugin co si tam nahrává něco do adresáře (cache), ale to pak už je individuální záležitost.

Já osobně bych to tedy přesouval přes FTP klienta (Total Commander případně jiný) + import/export DB. 1 GB dat nebude za chvilku, ale když se něco pokazí, tak je to jak kopírovat soubory, člověk začne tam, kde to skončilo.

Role: Zákazník+ Web: https://404m.com Vizitka: Neprogramuj dnes, co nemůžeš debugovat zítra.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 21. 1. 2020
0

Pre WordPress stánku skús použiť tento plugin: https://sk.wordpress.org/plugins/duplicator/

Role: Zákazník+ Web: https://www.mitsoft.sk Vizitka: Venujem sa programovaniu, optimalizácií a affiliate. Poradím Vám s DNS záznamami, htaccess, wordpressom, linuxom, php, sql a všeobecne s webovými technológiami.
PK265670 Změnil status na publikováno 9. 1. 2020