htaccess nahrání wordpres pro alias

Vyřešeno2.50K zhlédnutíRedakční systémyhttps htaccess
0

Dobrý den,

prosím o radu. Chci přiřadit ke svěmu hostingu stipaneploty, na kterém provozuji doménu stipaneploty.cz s redakčním systémem WP alias akátovyplot.cz s administrací pomocí WP. V prvním kroku jsem přiřadil akatovyplot.cz jako alias k hostingu, přes FTP administraci jsem si v adresáři domains vytvořil podadresář akátovyplot.cz a poté chtěl nahrát redakční systém do podadresáře. Jenže ouha, zde jsem narazil při potvrzení instalace se objevilo hlášení chyby htaccess. Prošel jsem návody, ale bohužel nejsem zase tak zdatný abych vyřešil problém bez Vaší asistence. Děkuji Vám za odpověď a pomoc.

S pozdravem Jan Tyle

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 14. 2. 2021
0

Dobrý den, díky za Vaší odpověď.

Výchozí htaccess mám v adresáři www, https používám (zatím jsem nic neměnil), pro stipaneploty funguje vše bez problémů.

Obsah webu stipaneploty.cz je v adresáři www\domains\stipaneploty.cz

V adresáři www\domains jsem vytvořil nový adresář akatovyplot.cz (objevil se mi tam sámještě adresář www.akatovyplot.cz, který jsem nevytvářel).

Postupoval jsem s instalací WP dle návodu, ale vždy mi vyskočí hláška:

Zadaný cíl instalace není dostupný přes HTTP(S) protokol. Pravděpodobně nepoužíváte náš výchozí .htaccess. Je nutné použít pravidla pro nasměrování domény do podadresáře /www/domains/ – viz https://kb.wedos.com/cs/webhosting/Htaccess.html

V adresáři www/domains/akatovyplot však žádný htaccess však nemám, adresář je zcela prázdný. Mám ho před instalací WP do něj zkopírovat?

Role: Zákazník
MN270053 Změnil status na publikováno 17. 1. 2021
Prohlížíte 1 ze 9 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.