jak nastavit auto_prepend_file pro různé weby na jednom hostingu

Vyřešeno1.39K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, na jednom hostingu provozujeme více webů na různých alias doménách. Potřebuji nastavit autp_prepend_file pro každý web zvlášť. O nastavení PHP v administraci vím, ale náš problém to neřeší – potřebuji tento parametr jiný pro každou doménu. Bohužel nastavení ani v .htaccess, ani v .user.ini nefunguje. Prosím o radu jak postupovat. Jde o weby neziskových organizací s omezeným rozpočtem, rozdělení na několik hostingů není řešením. Chci věřit, že najdeme jiné řešení než odejít ke konkurenci, která toto umožňuje. Děkuji předem za odpověď!

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 12. 1. 2021
0

Dobrý den,

proč to u jiných hostingových firem jde? Např. Active24 s tím problém nemá, direktivu php_value v .htaccess normálně použít mohu, je zakázané jen nastavení vybraných parametrů, viz např. https://faq.active24.com/cz/098327-htaccess-editace-specifika?l=cs

Wedos mě před časem zlákal o něco vyšší rychlostí serverů a o něco lepší cenou, než mělo A24. Postupně ale zjišťuji, že je to draze vykoupené – k logům se nedostanu, většinu parametrů nastavovat nesmím, za jinde běžné https si připlatím … nepřijde mi to moc přátelsky nastavené. Už jsem zjistil, že TYPO3 u vás provozovat nejde. Moodle jsem u vás chvíli provozoval, ale před časem jsem to vzdal – polovina věcí nešla rozchodit, bylo to pomalé, automatické upgrady nefungovaly. A teď zjišťuji, že je problém bezpečně provozovat i tak jednoduchý systém, jako je WordPress+Wordfence, pokud ho chci ve dvou instancích na jednom hostingu.

Co se VPS týče, webhosting jsem volil právě proto, abych se nemusel zabývat nastavováním, laděním a záplatováním linuxu. Proto pro mě není VPS řešením. A vámi spravované servery (VMS) pokud vím nenabízíte.

Takže abych to shrnul: na webhostingu to nastavit nejde, protože nejste ochotni to povolit. VMS nenabízíte. VPS by znamenalo si vše instalovat sám. Vynechal jsem něco podstatného?

Role: Zákazník
LB285258 Změnil status na publikováno 11. 12. 2020
Prohlížíte 1 ze 6 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.