jak nastavit auto_prepend_file pro různé weby na jednom hostingu

Vyřešeno1.39K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den, na jednom hostingu provozujeme více webů na různých alias doménách. Potřebuji nastavit autp_prepend_file pro každý web zvlášť. O nastavení PHP v administraci vím, ale náš problém to neřeší – potřebuji tento parametr jiný pro každou doménu. Bohužel nastavení ani v .htaccess, ani v .user.ini nefunguje. Prosím o radu jak postupovat. Jde o weby neziskových organizací s omezeným rozpočtem, rozdělení na několik hostingů není řešením. Chci věřit, že najdeme jiné řešení než odejít ke konkurenci, která toto umožňuje. Děkuji předem za odpověď!

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 12. 1. 2021
0

Dobrý den,

Děkuji za odpověď. Považuji tím záležitost za uzavřenou, ač bohužel ne vyřešenou.

Pro pořádek a pro případné budoucí čtenáře jen doplním a odpovím ostatní témata:

K logům se sice dostanu, ale ne zpětně. Musím o logy požádat a pak poměrně dlouho čekat, než mi je automat nakopíruje. Pro odlaďování a hledání runime chyb jen těžko použitelné. Pokud si vyplýtvám 24h, musím druhý den zaplatit nebo počkat do konce měsíce.

Doporučená instalace TYPO3 vyžaduje vytvoření symbolických linků, které přes FTP vytvořit nejdou, SFTP Wedos nenabízí. TYPO3 lze rozběhat, ale za cenu kompromisů. Bez symlinků se mi nepodařilo přimět TYPO3 k automatické aktualizaci, musel jsem upgradovat ručně.

Moodle má poměrně hodně funkcí, vyžadujících funkcionalitu nebo oprávnění, která  Wedos zakazuje, např. exec(). Bez nich sice Moodle spustím, ale v omezené funkčnosti. Např. nejde editovat odevzdaná PDF.

Role: Zákazník
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 12. 1. 2021
Prohlížíte 1 ze 6 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.