Jitsi s vice nez 2 uzivatele

1.19K zhlédnutíWEDOS CDjitsi
0

Dobry den, funguje v poradku vas Jitsi server na jitsi.wedos.com? V P2P modu (2 uzivatele) to funguje OK, ale pokud se pripoji 3. clovek (coz pry zpusobi to, ze jitsi prepne do video-bridge modu), prestane fungovat video i zvuk pro vsechny ucastniky. Co jsem se docetl, muze to spatna konfigurace vaseho jitsi serveru nebo firewallu pred nim (nedostupny port), ale pricin muze byt asi vice.

Role: Zákazník
VB215108 Odpověděl na otázku 26. 6. 2022
0

Dobrý den,

Wedos v minulosti propagoval Jitsi server na adrese https://meet.wedos.com/ , na Vámi uvedené adrese můžou mít pouze nějaký test. Zkuste Jitsi na adrese, kterou jsem poslal, třeba to bude fungovat. Osobně to bohužel v tuto chvíli nemohu ověřit.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
VB215108 publikoval nový komentář 24. 6. 2022
Prohlížíte 1 ze 7 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.