Limit propustnosti u webhostingu No Limit pro streamování audio soubroů pomocí html5

Vyřešeno1.24K zhlédnutíWebhostingaudio stream traffic
0

Dobrý den,

zajímá mě jaké jsou limity pro streamování audio obsahu z webhostingu No Limit. Mám v plánu streamovat audio soubory a počítám, že v jednu chvíli se můžou připojit stovky lidí – maximum si umím představit tisíc. Soubory jsou komprimované .ogg vorbis 240kbs 6 kanálové audio (channels 3F2R, sample rate 48000Hz) a ekvivalent ve formátu aac. Návěštěvníkům budou k dispozice skrze html5 audio tag.

Můžete mi prosím říct, co od toho můžu čekat při návštěvnovsti 100 lidí v jednu a chvíli a co se stane když tam bude v jednu chvíli 1000 lidí poslouchat (mohou to být i různé soubory – každý člověk si pustí něco jiného).

Jak se sdílí bandwidth s ostatními uživateli wedos? Jaká je agregace např. a jaká je vaše praktická zkušenost s podobnými datovými toky.

Předem díky za odpověď

Role:
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
VL159465 Vybral nejlepší odpověď 9. 2. 2021
0

Dobrý deň,

Toto nie je na zdieľaný hosting. Máte obmedzený počet procesov, ktorý neobslúži toľko užívateľov, koľko plánujete. Skôr by som šiel do VPS alebo dedikovaného serveru. Hostingy sú pre low traffic weby.

Role: Zákazník+ Web: https://www.mitsoft.sk Vizitka: Venujem sa programovaniu, optimalizácií a affiliate. Poradím Vám s DNS záznamami, htaccess, wordpressom, linuxom, php, sql a všeobecne s webovými technológiami.
MR154880 Odpověděl na otázku 5. 2. 2021
Prohlížíte 1 ze 3 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.