Naplnění WordPressu s opožděným publikováním

Vyřešeno1.42K zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

rád bych vás poprosil o radu, jak nastavit webhosting a WordPress, tak abych mohl WordPress naplnit a publikovat až po jeho kompletním naplnění obsahem. Tak aby stávající stránky zůstaly pro zákazníky pořád stejné, dokud nebudu chtít přejít na nový web. Web jede na službě Miniweb, rozhodli jsme se však upgradovat a přejít na WordPress. DNS je nastaveno na Miniweb, prozatím. Myslel jsem, že přes interní adresu webhostingu, budu moci wordpress naplnit. Avšak ani potom, co jsem v databázi a wp-config změnil „home“ a „site-url“ na interní adresu webhostingu i s cestou ke složce WP, nefunguje mi se dostat do administrátorského prostředí WordPressu. Určitě to již někdo řešil, ale nenašel jsem ve vaší KB podobnou otázku. Děkuji za Váš čas a snad dojdeme ke zdárnému řešení. S pozdravem

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 14. 2. 2020
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

s interní adresou je to u redakčních systémů jako je WordPress trochu složitější, obzvláště pokud jde o linky. V tomto případě bych Vám doporučil vytvořit si testovací subdoménu například test.mojedomena.tld.

Subdoménu si vytvoříte na FTP webhostingu – https://kb.wedos.com/cs/webhosting/webhosting-subdomeny (Doporučím přímo do adresáře /domains)

Následně si na hosting nasměrujete pouze subdoménu. Tedy A záznam pro hlavní doménu necháte směrovat na miniweb ale zadáte si nový A záznam pro subdoménu, tomu nastavíte hodnotu IPv4 adresy hostingu.

Jak nastavit DNS záznam se můžete dočíst například zde https://help.wedos.cz/navody/webhosting/prace-s-dns-zaznamy-1-zakladni-zaznamy/

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 14. 2. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

web najdete nyní na URL http://238942.w42.wedos.ws/domains/propart.cz

Stejnou URL si nastavte do home a siteurl.

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Odpověděl na otázku 5. 2. 2020
0

Děkuji za radu. Postup funguje, takže na test.propart.cz mi běží wordpress 🙂 Avšak stále mi zůstává problém s přístupem do administrátorského rozhraní WordPressu 🙁 . Pokud zadám test.propart.cz/wp-admin, stránka chce zřejmě naběhnout jelikož v adresním řádku se zobrazí http://test.propart.cz/wp-admin/test.propart.cz/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Ftest.propart.cz%2Fwp-admin%2F&reauth=1, tedy přesměrování do wp-admin, ale zobrazí se opět pouze stránka webu s WP. Je na toto ještě nějaká rada prosím?

Děkuji

Role: Zákazník
PK265670 Změnil status na publikováno 6. 2. 2020
0
46.10K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Zkuste použít http://test.propart.cz/wp-login.php

Role: Podpora Web: https://wedos.cz Vizitka: Produktový manažer.
RM130195 Odpověděl na otázku 7. 2. 2020