obrázek a miniweb

Vyřešeno1.68K zhlédnutíZákaznická administrace
0

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jak vložit logo v png na mini web. Nahrál jsem ho do souborů, ale nedaří se mi jej dostat na miniweb. Poprosil bych Vás o radu, či pomoc. Rád bych aby logo bylo dominantní na stránce, jaká velikost bude optimální?

Předem děkuji

Jan Čížek

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 13. 4. 2021
0

Dobrý den,

cesta k sobourům na miniwebu je vždy /files . Pokud jste do soborů nahrál soubor obrazek.png, do stránky ho vložíte přes <img src="/files/obrazek.png">. Samozřejmě, pokud jste obrázek nahrál do nějakého dalšího adresáře – např. obrazky, musíte tento adresář zahrnout do cesty k obrázku – <img src="/files/obrazky/obrazek.png">. Stejně postupujte i u souborů CSS nebo jiných..

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
FM182728 Odpověděl na otázku 8. 3. 2021
Prohlížíte 1 ze 11 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.