obrázek a miniweb

Vyřešeno1.71K zhlédnutíZákaznická administrace
0

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jak vložit logo v png na mini web. Nahrál jsem ho do souborů, ale nedaří se mi jej dostat na miniweb. Poprosil bych Vás o radu, či pomoc. Rád bych aby logo bylo dominantní na stránce, jaká velikost bude optimální?

Předem děkuji

Jan Čížek

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 13. 4. 2021
0

Dobrý den,

díval jsem se teď na Váš web http://imtpraha.cz/, a vypadá to, že už Vám na miniwebu běží (z tohoto vlákna jsem pochopil, že ne a tak jsem napsal návod na nasměrování. Na úvodní stránce se Vám nezobrazuje logo, je to z toho důvodu, že jste špatně nastavil jeho cestu a do HTML tagu img vkládáte zcela nový tag. Na webu máte tohle: <img alt="" src="<img src=&quot;/files/LOGO/logov.png&quot;>" style="width: 200px; height: 200px; margin: 50px;"> celkem 3 v různých provedeních. Upravte to na tohle:

<img alt="" src="/files/LOGO/logov.png" style="width: 200px; height: 200px; margin: 50px;">

. Doporučoval bych Vám nastudovat tohle.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 13. 4. 2021
Prohlížíte 1 ze 11 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.