Odcizený blog a na něm zaplacená doména

Vyřešeno931 zhlédnutíDomény
0

Dobrý den,

měla bych dotaz. Před nějakou dobou se někomu podařilo nabourat se mi do mého účtu na WordPressu. Ztratila jsem veškerý kontakt se svým blogem, psala jsem i na podporu a nikdo mi nebyl schopný poradit. Rozhodla jsem se tedy přesunout blog jinam, na jinou platformu. Ovšem mám dotaz, jak mám doménu přesměrovat na můj nový blog? Jsem úplný začátečník, nemám s tímhle zkušenost. Snažila jsem se najít nějaké rady na internetu, ale nikdo mi nebyl schopný poradit, tak to zkouším přímo u Vás.

Děkuji za odpověď.

S pozdravem

Tereza Málková.

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 4. 2020
0

Dobrý den, „nabouraný“ WordPress máte u Wedosu? Pokud máte přístup k databázi s uloženými údaji, mohl bych se Vám na to zkusit podívat a změnit přihlašovací údaje do WordPressu. V podstatě to není nic složitého. Samozřejmě bych za to nic nechtěl.. Pokud byste měla zájem, napište mi do komentáře pod tento příspěvek nějaký kontakt na Vás.

Jinak přesměrování napsala výše podpora Wedosu

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 8. 4. 2020
1
49.30K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

doménu můžete pouze přesměrovat na jinou URL dle

Přesměrování domény

Případně pokud platforma dovoluje nasměrování v DNS, pak můžete v DNS domény nastavit A popř. CNAME záznamy dle

Práce s DNS záznamy | 1. Základní záznamy

Role: Podpora
PK265670 Odpověděl na otázku 29. 3. 2020