Odstranění uložených bloků

Vyřešeno239 zhlédnutíWebSite
0

Jak mohu odstranit uložený blok z nabídky (z nabídky WebSite, ne ze stránek)? Vytvořil jsem si blok, který jsem si uložil. Tento blok jsem si teď přepracoval a znovu uložil. V uložených mi ale zůstaly obě varianty a vím, že tu první už nebudu nikdy potřebovat. Dá se odstranit z uložených?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
Vybral nejlepší odpověď
0

Díky, již jsem to našel. Shodou okolností má totiž blok v místě křížku stejně červenou barvu, takže křížek nebyl vidět.

Role: Zákazník
Změnil status na publikováno
Prohlížíte 1 ze 2 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.