Přesměrování na nový web

Vyřešeno774 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den,

sdělte mi prosím, jak postupovat, abychom původní web umístěný v

domains/katarina-sevcikova.cz

nahradili novým webem umístěným v

domains/web.katarina-sevcikova.cz   který je vytvořen ve wordpressu a administrován pomocí web.katarina-sevcikova.cz/wp-admin,

s tím, že potřebujeme, aby klienti zadávali pouze www.katarina-sevcikova.cz. Není třeba zachovat původní web.

Zkoušel jsem přesměrování pomocí aliasu, ale výsledek se nedostavil ani po doporučovaných 10-30 minutách.

Předem děkuji za odpověď a zdravím, P. Kouba

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 11. 3. 2021
0

Dobrý den,

mělo by stačit přepsat adresu v nastavení WordPressu – /wp-admin > Nastavení > obecné. Tady změníte dvě adresy – Instalace WordPressu (URL) a Úvodní stránka webu (URL) na novou adresu www.katarina-sevcikova.cz. Změnu uložíte. Po uložení přestane web s WordPressem fungovat (to je správně).

Přihlásíte se na FTP do adresáře domains a odstraníte/přejmenujete adresář katarina-sevcikova.cz na cokoliv jiného. Druhý adresář web.katarina-sevcikova.cz přejmenujete na katarina-sevcikova.cz . Tím přestane být instalace WordPressu dostupná na původní subdoméně web.katarina-sevcikova.cz a web by měl hned fungovat na adrese katarina-sevcikova.cz.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
FM182728 publikoval nový komentář 12. 2. 2021
Prohlížíte 1 ze 4 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.