Presun webu

Vyřešeno802 zhlédnutíZákaznická administrace
0

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako je to s presunom webu pripadne ak by som si chcel u vás vytvoriť web prostredníctvom wordpressu, na doméne ktorú som si aktuálne presunul k vám avšak nechcel by som pôvodnú stránku zatiaľ narušiť ale vytvoriť si novu web stránku na nejakej sub-domene, a potom to presunúť na originálnu doménu (www.videofotopanko.sk), ako pokračovať v tomto prípade?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 25. 6. 2021
0

Dobrý den, web si musíte nejdříve kompletně stáhnout, jak soubory z FTP tak z databáze. Můžete také použít plugin All-in-One WP Migration. Stažené data pak nahrajete na nový hosting přes FTP a nahrajete databázi, následně přepíšete na FTP přístup k databázi v souboru config.php.

Pokud použijete plugin All-in-One WP Migration, nainstalujete ho na starý web a i na nový. Na starém webu dáte v pluginu export a na novém dáte import, vložíte soubor který se stáhne ze starého webu.

Role: Zákazník+ Web: https://www.wp24.cz/ Vizitka: Jsem freelancer „webmaster“, který tvoří a spravuje weby. Od roku 2008 se věnuji WordPressu.
JK81475 Odpověděl na otázku 13. 5. 2021
Prohlížíte 1 ze 3 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.