přihlašení webmail

0

Dobrý den,

Nedaří se mi přihlášení na emailové schránky na mém webhostingu. Nelze se přihlásit přes webmail.wedos.cz neznám heslo ani nevím jak rezetovat.
V případě emailového klienta ani nevím, jaké nastavení mu dodat. Našel jsem pouze adresy na POP3, IMAP a SMTP servery (bez toho jaké používají šifrování – pokud nějaké a jaký port využívají)

Můžete mi tedy poradit jakým způsobem se mám do schránek přihlašovat?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 19. 5. 2021
0

Dobrý den, přihlaste se do zákaznické administrace a v horním menu klikněte na webhosting > vyberte požadovaný webhosting. V pravé části stránky pak najdete tabulku nazvanou „E-mailové schránky“. Vedle tohoto nápisu je tlačítko „spravovat schránky“. Když na něj kliknete, můžete přidávat nebo odebírat e-mailové schránky a lze odtud i změnit heslo.

Nastavení klientů najdete pod odkazy – Microsoft Outlook 2007/2010/2016, Microsoft Outlook Office 365, Mozilla Thunderbird. Postup je u všech v podstatě stejný, jen se do příslušné nabídky proklikáte jinou cestou. Z toho důvodu můžete návody využít i při nastavování jiného emailového klienta.

Role: Zákazník+ Web: https://kb.wedos.com/cs/ Vizitka: Pokud máte nějaký problém, prosím, popište co nejvíce podrobností. Na dotazy typu "nejde mi web, potřebuji ho spravit", se odpovídá velmi těžce - nikdo jiný netuší, jestli využíváte WordPress, Drupal, Joomlu, Prestashop, .., zda se jedná o čistou instalaci nebo nefunguje zaběhnutý web. V ideálním případě přiložte i adresu daného webu, aby se podpora a komunita mohly podívat na konkrétní problém a nemusely si ho představovat. Doporučuji se také podívat na https://kb.wedos.com/cs/ , kde najdete spoustu užitečných rad na vyřešení vašich problémů s webem :)
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 19. 5. 2021