Přístup do webové správy, přidání osoby

Vyřešeno1.70K zhlédnutíZákaznická administrace
0

Dobrý den, jak můžeme menežovat přidávání dalšího člověka do webové správy, aby měl svůj vlastní login pod naší firmou? Zadal jsem nyní další kontakt na Roman Košnar, ale žádná informace ani login mu do e-mailu nepřišly. Zadal jsem ho do adresáře kontaktů, ale netuším, jestli je to správně a v nápovědě jsem k tomuto tématu nic nenašel. Potřebujeme řídit přístupy, aby bylo možné v případě odchodu zaměstnance z naší firmy, mu ukončit přístup do systému.

Děkuji za informaci a pěkný den

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 27. 1. 2020
0

Dobrý den,

obávám se, že to nebude tak jednoduché. Píšete na fórum hostingové firmy, ta ale nespravuje Vaše webové stránky a tak nastavení v jejich administraci nebude na Vašich stránkách nic měnit.

Můžeme se ale podívat na to, co s webem potřebujete. Nevím, co máte za systém, no nejčastější je wordpress. Ve WP se nastaví se v položce uživatelé se vytvoří nový uživatel a nastaví se mu úroveň práv (adminstrátor může vše). Danému uživateli se pak pošle z webu email s jeho heslem a stránkou na přihlášení. Víc Vám bohužel s těmito informacemi nejsem schopen pomoct.

Role: Zákazník+ Web: https://c-net.cz Vizitka: Nepomohla Vám odpověď, nebo potřebujete i tak poradit/pomoct? Jsem student na VUT a občas podnikám v IT. Ozvěte se mi na kontakt@c-net.cz a vždy se nějak domluvíme. Jinak se rád věnuji sítím, zvukařině nebo čemukoliv spojenému s technikou. :)
RM130195 Vybral nejlepší odpověď 27. 1. 2020
Prohlížíte 1 ze 3 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.