Stránky ve WordPressu – přesun do aliasu

Vyřešeno530 zhlédnutíWebhosting
0

Dobrý den

Na doméně hajzin.cz mám ve složce www stránky ve WordPressu. V administraci jsem si vytvořil alias domény ms-excel.cz, abych si mohl na hostingu hajzin.cz, vytvořit další stránky ve WP s jiným obsahem než na hajzin.cz.

Postupoval jsem dle návodu Webhosting – Zakládání samostatných webů pro aliasy – Znalostní báze WEDOS, tzn. že jsem si vytvořil ve složce www/domains dvě složky, a to „hajzin.cz“ a „ms-excel.cz“. Dále jsem obnovil výchozí soubor .htaccess dle návodu. Soubory ze složky www jsem přesunul do www/domains/hajzin.cz.

Stránky na doméně hajzin.cz se však nenačítají, a objevuje se chybová hláška WP:
Warning: require(/data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/wp-includes/rest-api/endpoints/class-wp-rest-controller.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/wp-settings.php on line 226

Nevím, zda mám pro hajzin.cz vytvořit také alias, nebo je problém pouze v nastavení WP po přesunu do jiné složky?

Předem děkuji za radu

ŠH

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
MB313456 Vybral nejlepší odpověď 28. 3. 2023
0

Dobrý den

Měl jste pravdu, problém byl způsoben chybou přenosu. Po znovu nahrání funkční.

Bohužel se objevil ale jiný problém. Po přesunu všech souborů ze složky www do složky www/domains/hajzin.cz a obnovení .htaccess ve složce www do výchozího stavu web fungoval. Když jsem však vytvořil složku druhého webu www/domains/ms-excel.cz, kde bude jiný obsah a pomocí instalátoru nainstaloval do ní WordPress, fungoval sice web ms-excel.cz, ale původní hajzin.cz nefunguje, a zobrazuje následující hlášku, viz níže. Ještě nevím, zda není nutné mít vytvořený alias i pro původní doménu hajzin.cz, a proto to třeba zlobí?

Předem moc děkuji

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php:240 Stack trace: #0 /data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/wp-content/plugins/revslider/revslider.php(76): UniteFunctionsWPRev::registerWidget(‚RevSlider_Widge…‘) #1 /data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/wp-settings.php(305): include_once(‚/data/web/virtu…‘) #2 /data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/wp-config.php(82): require_once(‚/data/web/virtu…‘) #3 /data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/wp-load.php(37): require_once(‚/data/web/virtu…‘) #4 /data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/wp-blog-header.php(13): require_once(‚/data/web/virtu…‘) #5 /data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/index.php(17): require(‚/data/web/virtu…‘) #6 {main} thrown in /data/web/virtuals/5252/virtual/www/domains/hajzin.cz/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240

Role: Zákazník
TJ285257 Změnil status na publikováno 10. 3. 2023
Prohlížíte 1 ze 4 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.