Instalace WordPress

Vyřešeno1.90K zhlédnutíDNS
0

Dobrý den,

nedaří se mi dokončit instalace WordPress. Systém mi hlásí poznámku: „Zvolená doména (příp. suboména) nesměruje v DNS na tento webhosting. Aby bylo možné aplikaci nainstalovat, je nutné, aby doména (příp. subdoména) byla funkční a směrovala na tento webhosting.“

Na podpoře jsem se dočetla, že problém by mohl být ten, že doména nevyužívá žádný z nameserverů a že jsem měla obdržet e-mail s verifikací. Žádný takový e-mail jsem ale doposud neobdržela (dívala jsem se i do hromadných a do spamu).

Můžete mi prosím e-mail zaslat znovu, případně poradit jak problém vyřešit?

Děkuji a přeji hezký den

Veronika K

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 28. 4. 2021
0

Dobrý den, děkuji za radu. Bohužel mám stále problém. Zjistila jsem, že vzhledem k tomu, že jsem si svou doménu zakoupila u Webnode společně s balíčkem, nejsem vlastníkem této domény. Snažím komunikovat jak s Webnode tak s Media4web, kde je doména registrována, ale bez odezvy.

Prosím o radu, jestli máte zkušenost s převedením domény od Webnode, jak bych měla nyní postupovat.

Doména zaplacená do 27.3.2021, tak nevím zda by bylo lepší nechat ji expirovat a poté ji znovu zaregistrovat u vás. Dočetla jsem se ale informaci, že na doménu bych musela čekat 60+ dní než ji bude možné znovu zaregistrovat. Zároveň jsem si u vás již zaplatila přeregistraci.

Předem děkuji

Role: Zákazník
TJ285257 Změnil status na publikováno 15. 3. 2021
Prohlížíte 1 ze 9 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.