Přestal fungovat preview na LinkedIn – problém SSL?

Vyřešeno1.90K zhlédnutíWebhostingLinkedIn Prime Size ssl
0

Mám web ve WordPressu, jednotlivé články mají nastavené meta property=“og:image tak, aby se při sdílení na Facebooku nebo na LinkedIn zobrazila vhodná fotografie. Dnes (30.6.2021) to přestalo fungovat na LinkedIn (na Facebooku vše funguje ok).

Při pokusu o vložení příspěvku se chvíli načítá preview, ale skončí to chybou Cannot display preview. You can post as is, or try another link.

Post Inspektor hlásí: We encountered an SSL connection error while trying to access the URL. Please check that the site is using a prime size that is compatible with Java 8, or contact Support with the content’s URL.

Zde je odkaz na Post Inspektor: https://www.linkedin.com/post-inspector/inspect/https:%2F%2Fwww.stavebky.cz%2Furokove-sazby-hypotek-rostou-dluznici-je-vsak-radne-splaceji%2F

Na webu mám (asi dva roky) HTTPS s certifikátem Let’s Encrypt, dosud běželo vše ok, bez zádrhelů.

Problém se zobrazováním na LinkedIn jsem objevil dnes, při vkládání nového článku. Nicméně hlášení (problém SSL) napovídá, že problém není v samotném článku. To se mi potvrzuje také tím, že když zkusím Post Inspektor na jiný, starší článek, který dříve prošel, dnes hlásí stejnou chybu.

Na LinkedIn přibývají nové příspěvky, z toho soudím, že problém asi není na straně LinkedIn.

Nejsem si vědom, že bych něco na webu měnil, aktualizace WordPressu mám zakázané.

V SSL se příliš nevyznám. Dokáže mi někdo poradit, kde může být problém, co bych měl udělat?

Role: Zákazník
Otázka je uzamčena pro nové odpovědi.
JŠ255861 Vybral nejlepší odpověď 27. 9. 2021
0
53.63K Odpověď od WEDOS Internet, a.s. 0 Comments

Dobrý den,

z naší strany nedošlo k žádným změnám, nicméně to aktuálně vypadá, že má LinkedIn problém s certifikátem Let´s Encrypt. Toto se řeší i na na zahraničních fórech.

Doporučím tedy kontaktovat jejich podporu s tímto problémem, zda je to opravdu způsobeno LE. Pokud ano, bude potřeba získat jiný certifikát.

Role: Podpora Web: https://stackoverflow.com/ Vizitka: Roses are Red, Violets are Blue Unexpected '{' on line 32.
JŠ255861 Odpověděl na otázku 15. 7. 2021
Prohlížíte 1 ze 12 odpovědí, klikněte zde pro zobrazení všech odpovědí.